Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kommentátor mondta: legendák újratöltve 

MotoGP Moto2 Roberts Gardner

Még ha elég csonka módon is, de elindult a Gyorsaságimotoros világbajnokság idei szezonja Habár a királykategória nem tudta képviseltetni magát, a kisebb kategóriákra is érdemes volt figyelni. A Moto2-ben sokak szerint új sztár született, de régi nagy neveket is sikerült megidézni.


Tovább

Darts Premier League 2020 –Walk on songs


Az idő nagyon gyorsan telik, már több mint egy hónapja annak, hogy véget ért PDC Darts Világbajnoksága, február elején máris kezdődik a Premier League. Mi pedig összeválogattuk, ki milyen zenére vonul majd be.


Tovább

Made in America – 5 dolog a Cheifsről

NFL SuperBowl SBLIV Amerika

Az NFL nagydöntőjének, vagyis a Super Bowlnak már az 54. felvonását láthattuk múlt vasárnapról hétfőre virradóra, ezt pedig a Kansas City Chiefs nyerte meg. 50 évet kellett várniuk erre a győzelemre, most pedig itt van 5 dolog érdemes tudni róluk.


Tovább

Kommentátor mondta: Barry Hearn sztorija

Darts PL PDC BDO

Sokszor felhozzák a dartsban a PDC és a BDO közötti különbséget, előbbi szervezet világbajnoksága alatt, pedig többek között annak vezetője Barry Hearn is többször szóba került.


Tovább

Ezt nézd! -2019 karácsonyi és újévi hagyományok

Jön a december és ha azt hiszed, hogy az év vége közeledtével nem lesz mit nézni a TV-ben, mármint élő sportesemény szempontjából, akkor nagyot tévedsz! Van néhány esemény amik hagyományosan ebben az időszakban kerül megrendezésre.


Tovább