Képek és történetek – Párhuzamok

F1 BrazilGP Képek TörténetekAz élet néha ad és néha elvesz. Tulajdonképpen így lehetne a legjobban összefoglalni azt a drámai végjátékot, ami az F1-es Brazil Nagydíjon történt és azt is, amit a képeken látni.


Tovább

Képek és Történetek: A legkönnyebb?

Lewis Hamilton vasárnap már a hatodik világbajnoki címét szerezte, két futammal a szezon vége előtt. Mindezt dobogón ünnepelve, az egyik kedvenc helyszínén, úgy hogy igazán nagy ellenfele nem volt az idei pontversenyben. De vajon tényleg most volt a legerősebb?


Tovább

Képek és történetek: Nagyok a padlón

Milan Labdarúgás Képek Történetek SerieA

Egy nagy multú csapat, amelynek a korábbi eredményeit és legendáit tekintve jóval előrébb kellene lennie, most mégis csak szenvednek. A Milan helyzete pont ez, ráadásul már évek óta.


Tovább

Képek és Történtetek - Hullámvasút

Formula 1 F1 ItalianGP Monza

Ha egy dologgal kellene jellemezni a Scuderia Ferrari idei F1-es szezonját, akkor a hullámvasút az ami beugrik. Akár érzelmileg, akár az eredményeket tekintve.


Tovább

Képek és történetek  - félig üres, félig tele

Motogp Képek Történetek

Semmi sem lehet teljesen tökéletes és ezt a MotoGP-ben is jól tudják. Amíg csapaton belül az egyiknek fut a szekér rendesen, a másik a küzd az elemekkel. Néhány gondolat egy MotoGP fotó kapcsán.


Tovább