Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képek és történetek – Párhuzamok

F1 BrazilGP Képek TörténetekAz élet néha ad és néha elvesz. Tulajdonképpen így lehetne a legjobban összefoglalni azt a drámai végjátékot, ami az F1-es Brazil Nagydíjon történt és azt is, amit a képeken látni.


Tovább

Képek és Történetek: A legkönnyebb?

Lewis Hamilton vasárnap már a hatodik világbajnoki címét szerezte, két futammal a szezon vége előtt. Mindezt dobogón ünnepelve, az egyik kedvenc helyszínén, úgy hogy igazán nagy ellenfele nem volt az idei pontversenyben. De vajon tényleg most volt a legerősebb?


Tovább

Kommenátor mondta: Elakadtak

F1 Formula 1Van két pilótája a mezőnynek akiket sokra tartottak az évtized elején. Lehetőségek adódtak, de élni nem tudtak vele, most pedig kezdenek egyre inkább beleszürkülni a mezőnybe és ki tudja mennyi idejük maradt még. Az F1-es Orosz Nagydíj 2. szabadedzésén is voltak nézői kérdések és olyan témák, amiket hosszan ki lehet fejteni, ezúttal róluk volt szó.


Tovább

Kommentátor mondta: az egyszeres bajnokok

F1 Formula 1

Egy közvetítés alatt sok érdekes téma kerül elő. Az F1-es Szingapúri Nagydíj 2. szabadedzése alatt például egy nézői kérdés miatt érdemes utána nézni azoknak akiknek fejenként egy darab világbajnoki cím jött össze a Formula 1-ben. Emeljünk ki közülük néhányat!


Tovább

Képek és Történtetek - Hullámvasút

Formula 1 F1 ItalianGP Monza

Ha egy dologgal kellene jellemezni a Scuderia Ferrari idei F1-es szezonját, akkor a hullámvasút az ami beugrik. Akár érzelmileg, akár az eredményeket tekintve.


Tovább
«
12