Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közös többszörös

F1 MotoGP

Egy helyszínen több futam. A NASCAR után, a Formula-1 és a MotoGP is erre készül. Utóbbi kettőnek pedig már van tapasztalata abban, hogy egy szezon alatt, egy országba többször is ellátogassanak.


Tovább

Kommentátor mondta: emlékezetes mondatok

F1 Motogp Olimpia Labdarúgás

Nem volt még eddig semmi hasonló a blogon, szóval itt az ideje. A játék nagyon egyszerű, ki kell találni melyik beszólás, melyik kommentátorhoz kapcsolódik.


Tovább

MotoGP: 10 verseny - 10 sztori

MotoGP

A MotoGP hivatalos oldalán visszanézhetőek korábbi legendás versenyek, ők pedig most ebből kiválasztották és ingyen elérhetővé tették a legjobb tízet. Íme egy kis érdekesség mindegyikhez.


Tovább

Kommentátor mondta: legendák újratöltve 

MotoGP Moto2 Roberts Gardner

Még ha elég csonka módon is, de elindult a Gyorsaságimotoros világbajnokság idei szezonja Habár a királykategória nem tudta képviseltetni magát, a kisebb kategóriákra is érdemes volt figyelni. A Moto2-ben sokak szerint új sztár született, de régi nagy neveket is sikerült megidézni.


Tovább

Neki már 8 – Marquez újabb VB címe

MotoGP MarquezMarc Marquez már nyolcadik világbajnoki címét ünnepelte Thaiföldön, a csapata pedig a konstruktőrök között is elvitte a VB-t Japánban. A spanyol elképesztő formában van és már a legnagyobbak egyikeként emlegetik, mindezt nagyon fiatalon. És ki tudja hol a vége…


Tovább
«
12