Az idő nagyon gyorsan telik, már több mint egy hónapja annak, hogy véget ért PDC Darts Világbajnoksága, február elején máris kezdődik a Premier League. Mi pedig összeválogattuk, ki milyen zenére vonul majd be.

 

Ahány játékos annyi zene mondhatnánk kis túlzással, hiszen azért ha visszanézzük akárcsak ezeknek a játékosoknak a múltját, akkor látszik, hogy van aki időnként váltogatja a dalokat és ott is van átfedés. Persze általában egyhez szoktak ragaszkodni, főleg ha az adott szám valakinek már a védjegyévé vált.

Erre jó példa volt a már visszavonult játékosok közül például Phil Taylor is, aki ha már a The Power becenevet használta, akkor a Snaptől is az ugyanilyen című dalra vonult be, de Raymond Van Barneveld is nagyot húzott, amikor az Eye of The Tigert választotta. Ez utóbbi a nagy többségnek a Rocky filmeket jutatja az eszébe Sylvester Stallonéval, de aki sokat néz dartsot, annak talán már ez is beleégett az agyába.

Kettejük világbajnoki döntőjét megelőző bemutatás az egyik legjobb hangulatú volt mindközül, feszültség keltésnek tökéletes volt.

Persze a mostani mezőnyben is vannak ilyenek, hiszen a címvédő Peter Wright nevével is szépen összefonódott Pitbull egyik nagy slágere, de a már-már elcsépelten sokat használt Seven Nation Army is inkább Michael Van Gerwent juttathatja eszünkbe.

Az idei mezőnyben hasonlóan a tavalyi Premier Leaguehez kilenc játékos küzd majd a pontokért, illetve az alapszakasz minden egyes helyszínén lesznek meghívott játékosok, úgynevezett kihívók, akik szintén kilencen vannak.

A neten persze sok mindent lehet találni a bevonulásokkal kapcsolatban, így például a darts501.com az egyik olyan oldal, ahol a játékosok nevéhez párosítják az eddig felhasznált dalokat, de a biztonság kedvéért mi is csináltunk egy playlistet, ahol az összes idei játékos bevonuló zenéjét meglehet hallgatni.

Íme a teljes lista:

  1. Michael Van Gerwen: Seven Nation Army – The White Stripes (Pre Music: Shine On You Crazy Diamond – Pink Floyd)
  2. Peter Wright: Don’t Stop The Party – Pitbull
  3. Rob Cross:  Hot, Hot, Hot – The merryman
  4. Gerwyn Price:  Ice, Ice, Baby – Vanilla Ice
  5. Michael Smith: Shut Up and Dance – Walk The Moon
  6. Gary Anderson: Jump Around – House of Pain (Pre Music: Won’t Get Fooled Again – The Who)
  7. Daryl Gurney: Sweet Caroline –Niel Diamond
  8. Nathan Aspinal: Mr.Brightside – The Killers
  9. Glen Durrent:  Angels –Robbie Williams
  10. John Henderson: Rocking all Over The World –Status Quo
  11. Fallon Sherrock: Last Friday Night – Katy Perry
  12. Jonny Clayton: Johhny B. Goode –Chuck Berry
  13. William O’ Connor:  I Won’t Back Down  - Tom Petty
  14. Luke Humphries: Cake by The Ocean - DNCE
  15. Stephen Bunting: Surfin Bird – The Trashmen
  16. Chris Dobey: No Limit – 2 Unlimited
  17. Jeffrey de Zwaan: Could You be Loved – Bob Marley
  18. Jermaine Wattimena: Bella Ciao – Hardwell & Maddix

És itt lehet meghallgatni:

Képforrás: Flipboard