Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kommentátor mondta: Redeye története

F1 Bahrein VirtualGP Esport Redeye

Aki nagyon otthon van a Gaming világában, annak talán nem kell bemutatni ki is ő, ám valószínűleg sokan vannak akik először láttak élő Esport versenyt múlt vasárnap, szóval íme egy kis ismertető.


Tovább

Képek és történetek – Párhuzamok

F1 BrazilGP Képek TörténetekAz élet néha ad és néha elvesz. Tulajdonképpen így lehetne a legjobban összefoglalni azt a drámai végjátékot, ami az F1-es Brazil Nagydíjon történt és azt is, amit a képeken látni.


Tovább

Képek és Történetek: A legkönnyebb?

Lewis Hamilton vasárnap már a hatodik világbajnoki címét szerezte, két futammal a szezon vége előtt. Mindezt dobogón ünnepelve, az egyik kedvenc helyszínén, úgy hogy igazán nagy ellenfele nem volt az idei pontversenyben. De vajon tényleg most volt a legerősebb?


Tovább

Kommenátor mondta: Elakadtak

F1 Formula 1Van két pilótája a mezőnynek akiket sokra tartottak az évtized elején. Lehetőségek adódtak, de élni nem tudtak vele, most pedig kezdenek egyre inkább beleszürkülni a mezőnybe és ki tudja mennyi idejük maradt még. Az F1-es Orosz Nagydíj 2. szabadedzésén is voltak nézői kérdések és olyan témák, amiket hosszan ki lehet fejteni, ezúttal róluk volt szó.


Tovább

Kommentátor mondta: az egyszeres bajnokok

F1 Formula 1

Egy közvetítés alatt sok érdekes téma kerül elő. Az F1-es Szingapúri Nagydíj 2. szabadedzése alatt például egy nézői kérdés miatt érdemes utána nézni azoknak akiknek fejenként egy darab világbajnoki cím jött össze a Formula 1-ben. Emeljünk ki közülük néhányat!


Tovább